top of page

SOLARIUM

sol-app.png

Last ned SOL-appen

For å bruke solariumet må du laste ned SOL-appen på telefonen din og betale gjennom den. Les mer her

Red sun.jpg
solarium1.png

Rødt lys

 

Tan Beauty er nyutviklete lysrør med unike anti-age og hudpleiende effekter. Lysrørene stimulerer kroppens egen collagenproduksjon og man får en merkbar foryngelse av huden, den blir myk, glatt og smidig og krever mindre fuktighet. Ved regelmessig soling med disse solrørene minsker hudens finere linjer, visse arr kan minske og urenheter i huden forbedres.

Blue sun.jpg
solarium2.png

Blått lys

 

Blått lys anbefales av forskere og estetikere.

 • Det er EFFEKTIVT I BEHANDLING AV AKNE. Lyset er en effektiv behandling for akne fordi det bidrar til å ødelegge bakteriene som forårsaker hudirritasjoner.

 

 • FORHINDRER FET HUD. Fet hud er begrepet som brukes til å beskrive økt produksjon av talg, som igjen er forårsaket av ubalanse i hormoner. Blått lys reduserer aktiviteten til talgkjertelen slik at den ikke produserer så mye fett.

 

 • REDUSERER SVARTE PRIKKER. Bortsett fra å bruke blått lys for å redusere akne og fet hud, kan du også bruke den til å behandle hudormer. Det blå lyset trenger inn i huden, og dreper følgelig bakteriene som forårsaker hudormer. Kroppen din kaster bort avfallet, slik at du får åpnet porene.

 

 • EFFEKTIV BEHANDLING AV EKSEM OG PSORIASIS. Flere studier tyder på at blått lys kan være nyttig ved behandling av hudrelaterte problemer som eksem og psoriasis, som er betennelse i huden. Det blå hudlyset undertrykker cellene som forårsaker betennelse i huden. Over en periode med flere økter, hviler disse cellene ned, og de fysiske symptomene blir mye mindre synlige.

 

 • FRIGJØR LYKKEHORMONET. I likhet med rødt og grønt øker også blått lys produksjonen av hormonet serotonin. Også kalt Happy Hormonene. I vintermånedene er vår eksponering for sollys svært begrenset, noe som kan føre til SAD. Men ved å legge til en lett terapiøkt i din ukentlige rutine, kan du avverge negative følelser.

sol app.jpg

Hvordan komme i gang med SOL appen?

 

 1. Last ned SOL Solkonto app fra enten Google Play (for de som har Android telefon) eller APP store (for de som har iPhone telefon). Dette er gratis.
   

 2. Opprett din Solkonto. Her lager man en profil med ens personlige opplysninger, og man lager ett passord.
   

 3. Fyll på din solkonto. Man kan fylle på sin konto med beløp fra kr. 60,- og oppover. Alle innskudd er sperret og sikret iht.norsk finanslovgivning og kan kun disponeres av brukeren av appen.
   

 4. Å opprette solkonto samt å fylle på sin solkonto, kan gjøres direkte i appen på mobil telefonen

 

Bruk av SOL App.

Når du har lastet ned SOL app, og fylt på ett beløp på din konto, er du klar til å starte solingen. Gå til «Dine SOL» og søk frem den aktuelle solplassen du ønsker å sole deg på. Benytter du ett studio med flere soler, må du legge disse til i «Dine SOL» (for eksempel sol 1, 2 og 3 hvis der er 3 soler på stedet).

Hvis du en dag soler i sol nr. 1, mens du neste dag ønsker å sole i sol nr. 2, ordner du dette enkelt ved å trykke på «Aktiver solsenter» under «Dine SOL» for det aktuelle solarium, og eventuell saldo du har på din konto flyttes da automatisk over til solsengen du nå har aktivert. Det er plakater utenfor hvert solrom hva akkurat denne solseng (kalles solsenter i appen) har for benevnelse.

OBS! Har du mottatt «gratis-penger», som for eksempel signeringsbonus, lade bonus, eller fødselsdags bonus, kan disse IKKE flyttes mellom ulike solsenter/solsenger. De kan kun benyttes der (den solsengen) de er tildelt på.

Der er ingen «holdbarhet» på penger man setter inn på sin solkonto, mens «bonus-penger» man får, vil i de fleste tilfeller ha en «holdbarhetsdato». Man vil bli varslet om forfall på slike bonus penger i god tid før de går til opphør.

Solariumene kan benyttes av alle som ikke er medlemmer i bemannet treningstid.

Alle kan kjøpe solkort til 100 kr og få tilgang til solariumene 24/7. Solkortet kan kjøpes på nettsiden og hentes i resepsjonen. 

Anker 1
bottom of page